OVER ONS

Wij zijn Bartbeveiliging, a friendly host with a security mind

OVER BART BEVEILIGING

A friendly host with a security mind

Behulpzaam, Aandacht, Respect en Toegankelijk

Onze professionals van BART beveiliging blinken uit in gastvrijheid en beveiliging. In alle opzichten vormen zij een representatief visitekaartje voor elke organisatie. Representatieve werkkleding, begroeten, aandacht voor een nette werkomgeving en proactief handelen bij calamiteiten.

Gedrag en uitstraling van onze professionals vormen dus een wezenlijk onderdeel van onze Hospitality Factor. Daarom besteden we ook zoveel aandacht aan onze professionals. We trainen naast beveiligingstechnieken ook in hospitality vaardigheden.

Zo zorgen wij dat onze professionals op een bewuste manier bezig zijn met uw gasten. Gastvrij en vriendelijk enerzijds, maar tegelijkertijd in het bezit van een goede dosis veiligheidsbewustzijn. Deze verhogen niet alleen het plezier van de professionals in het werk maar ook de resultaten voor u als opdrachtgever.

Door onze jarenlange ervaring staan wij garant voor het koppelen van beveiliging aan innovatieve hospitality concepten. Onze filosofie, ontsproten in de hotelbranche en gebaseerd op de belevingswaarden behulpzaam, aandacht, respect en toegankelijk  is te allen tijde toepasbaar wanneer u belevingswaarde wil toevoegen aan facilitaire dienstverlening.

Wij heetten dan ook BART beveiliging.

TOP
Hulp nodig?