Winkel beveiliging

Wij zijn Bart beveiliging
a friendly host with a security mind

WINKEL BEVEILIGING

A friendly host with a security mind

Behulpzaam Aandacht
Respect
Toegankelijk

Winkelcriminaliteit neemt de laatste jaren steeds grotere vormen aan.Naast vernieling is diefstal van kleine kostbare artikelen een hoge kostenpost geworden. Onze winkelsurveillanten kunnen hier een sterke preventieve rol in spelen. Met zijn duidelijk zichtbare aanwezigheid in uniform creëert onze surveillant bij het winkelend publiek een veilig gevoel. Verder zijn een dienstverlenende en een vriendelijke maar aanwezige uitstraling zeer belangrijk. Onze winkelsurveillanten weten dus wat er van hen verwacht wordt en handelen daarnaar. Van hun preventieve manier van denken en handelen heeft uw personeel direct voordeel.

Van onze winkelsurveillant wordt veel gevraagd. Tact, discipline, mensenkennis en een goed beeld van onze huidige maatschappij zijn daarom onontbeerlijk.

En omdat een winkelsurveillant geen collega van de winkelmedewerkers is, vormt zijn aanwezigheid voor medewerkers eveneens een krachtig preventief middel. De winkelsurveillant treedt tevens op bij calamiteiten, brandpreventie of bij het verlenen van eerste hulp bij ongelukken.

TOP
Hulp nodig?